barion

Saláták Algával

Zöld saláták és egyéb öntetek, szószok Spirulina Zöld alga por felhasználásával

Görögsaláta fetával, algával

Görögsaláta fetával, algával

A görögsaláta egy friss és ízletes étel, amely egyszerűen elkészíthető és gazdag ízeket kínál. Az uborka, hagyma, paradicsom és feta sajt együttesen kiválóan párosul a saláta és a zöld alga porral, amely hozzáadhatja a táplálkozás értékét. Itt van egy recept a görögsaláta elkészítéséhez zöld alga porral:Hozzávalók:2 közepes uborka, kockázva1 közepes lila hagyma,2 nagy paradicsom, kockázva200 g feta sajt, kockákra vágvaFriss salátalevelek (pl. jégsaláta vagy római saláta)1-2 teáskanál Classic zöl
Snidlinges paradicsomsaláta algával

Snidlinges paradicsomsaláta algával

A snidlinges paradicsomsaláta zöld és piros paradicsommal, snidlinggel és zöld alga porral egy frissítő és ízletes étel lehet, amelyet egyszerűen elkészíthetsz. Itt van egy recept a paradicsomsaláta elkészítéséhez:Hozzávalók:2-3 zöld paradicsom2-3 piros paradicsomFriss snidling (vagy újhagyma)1 teáskanál Classic zöld alga porOlívaolajEcet (pl. almaecet vagy balzsamecet)Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerintElkészítés:Mossd meg a zöld és piros paradicsomokat, majd vágd őket kisebb szeletek
Kapros zöld saláta algával

Kapros zöld saláta algával

A kapros zöld saláta recept, amely uborkát, fejes salátát, római salátát és zöld szószt tartalmaz, lehet egy friss és ízletes étel. A zöld alga por hozzáadhatja az étel tápanyagértékét is. Hozzávalók:1 fej fejes saláta1 kisebb uborka1 kis fej római salátaFriss kapor1/2 teáskanál Classic zöld alga por JoghurtSó és frissen őrölt fekete bors ízlés szerintElkészítés:Mosd meg és szárítsd meg a fejes salátát, a római salátát és az uborkát. Vágd fel őket darabokra vagy szeletekre, majd helyezd őket egy
Zöld szósz, algával

Zöld szósz, algával

A zöld szószok változatosak lehetnek, és sokféle hozzávalóból készülhetnek. Egy friss és ízletes szószt hozz létre, amelyet salátákhoz, húsokhoz vagy más ételekhez adhatsz. Itt van egy egyszerű zöld szósz recept, amely fejes salátákhoz is jó választás lehet:Hozzávalók:1 csokor friss petrezselyem1/2 csokor friss koriander (vagy más friss zöldfűszer, mint bazsalikom vagy snidling)1 gerezd fokhagyma1/2 evőkanál Classic alga por1/2 citrom leve1/4 csésze extra szűz olívaolajSó és frissen őrölt fekete
Avokádókrém algával

Avokádókrém algával

Az avokádókrém zöld algaporral egy egészséges és tápláló öntet vagy mártás lehet, amelyet salátákhoz, zöldségekhez vagy grillezett húsokhoz használhatsz. Itt van egy egyszerű recept:Hozzávalók:2 érett avokádó1/2 teáskanál zöld alga por (pl. Spirulina vagy Chlorella)1 gerezd fokhagyma, aprítva2 evőkanál friss citromlé vagy lime lé2 evőkanál extra szűz olívaolajSó és frissen őrölt fekete bors ízlés szerintElkészítés:Vágd ketté az érett avokádókat, távolítsd el a magokat, majd kanalazd ki a húsukat
Tzatziki algával

Tzatziki algával

Az alábbiakban egy tzatziki receptet találsz zöld alga porral, ami egy frissítő és ízletes görög mártás, amely kiválóan passzol pita kenyérhez, húsokhoz, vagy friss zöldségekhez. A zöld alga por hozzáadása gazdagítja a mártást tápanyagokkal. Íme a recept:Hozzávalók:1 kisebb uborka1 csésze görög joghurt (teljes tejű vagy sovány)1 gerezd fokhagyma, aprítva vagy zúzva1 evőkanál friss citromlé1/2 teáskanál Classic zöld alga por Friss kapor vagy petrezselyem, aprítvaSó és frissen őrölt fekete bors íz
Tételek 1 től 6 / 9 (2 összes)